Početna stara

[pbr_title_heading title="Omega Web Shop - mjesto sigurne kupovine tehnike" subtitle="Našu online prodavnicu tehnike možete pronaći na web adresi www.omegashop.ba" style="heading-style3" alignment="text-center"]
[pbr_title_heading title="Ko smo mi?" alignment="text-center"]

Omega d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer za tržište Bosne i Hercegovine za brendove:

Omega d.o.o. ima dobro razvijenu veleprodajnu mrežu. Društvo ima tradiciju u prodaji preko 30 godina, te ima dobro izgrađene poslovne odnose sa preko 200 kupaca. U sklopu veleprodaje bijele tehnike imamo komercijalnu službu koja vrši prodaju robe i zajedničku službu prodaje koja vrši nabavku robe. Distribucija robe se radi sa tri lokacije: Tuzla, Sarajevo i Banja Luka. Glavni distributivni centar se nalazi u Tuzli sa skladišnim prostorom od preko 10.000 m2. Iz distributivnih centara dostavu vršimo za veleprodajne kupce, a imamo i dostavna motorna vozila sa ekipama za opskrbu maloprodajnih poslovnih jedinica, kao i maloprodajnih kupaca. Dostava se radi putem vlastitih dostavnih vozila, a vozni park je značajan resurs našeg društva.

Generalni smo zastupnici i uvoznici za veoma poznate brendove na našem tržištu:

  • brend bijele tehnike BEKO,
  • brend potrošačke elektronike – GRUNDIG.

Prodaju radimo putem komercijalne službe, društvo ima dokazano iskustvo u prodaji bijele tehnike i potrošačke elektronike. Sve robe iz asortimana Beko i Grundig nam dolazi iz Beograda, gdje se nalazi distributivni centar pomenutih brendova za sjeveroistočnu Evropu čija proizvodnja se vrši u Turskoj. Od 2019. godine u svom poslovanju koristimo ERP poslovni program, koji nam olakšava poslovanje i omogućava lakši dolazak do cilja i ostvarivanje poslovnih rezultata.

Omega d.o.o. je firma koja je u grupi 10 najvećih trgovačkih kuća na području Bosne i Hercegovine, a ove godine slavi 30 godina postojanja i uspješnog rada.

[pbr_counter title="Veleprodajnih kupaca" number="1500"]
[pbr_counter title="Uređaja u ponudi" number="25004"]
[pbr_counter title="TEst" number="1233"]
[pbr_counter title="Godine iskustva" number="30"]
bs_BABosanski